2
Här kan man skriva in förbättringsförslag till admin som andra kan rösta på. När många röstar på en sak så mäker admins det och så får det mer uppmärksamhet. På detta sättet är det ni användare som gör sajten bättre.

Kommentarer

 1. 0
  Kille96a

  Kille96a 1310 dagar sedan Permalink

  Och vad är rank och vad är kram poäng?

 2. 0
  Kille96a

  Kille96a 1311 dagar sedan Permalink

  1. Lite mer färg så att det bli lättare att urskilja de olika alternativen på sidan dock så gillar jag att den är rätt stilren och det borde man föresöka behålla även om man försker göra sidan lättare att andvända.

  2. Skulle vara kul om man gjorde det möjligt att skriva enkla smileys med parenteser och kolon.

  3. Att man på profilen kan klicka i om man är kille eller tjej. Det skulle göra det mer spännande att snacka med andra om man kunde se det. Fast det ger ju en vis stil genom att ta bort det alternativet gör det kanske mer spännande.

  4. Vet inte om man kan skriva privat medelande till andra använadrare, det är ett alternativ dock så är det kanske inte optimalt om man vill minska på hat och sånt på sidan. Lätt att folk tar det för långt om de är anonyma.

  Men Jaja i vilket fall som helst så är jag glad att du tog hand om sidan och utvecklar den. Tack så mycket! Ha en trevlig dag!

Vem röstade upp denna bikten