0
Jag har haft kille JÄTTELÄNGE. Fan vad hemskt det känns att skriva det här, tror ju att nån ska få reda på att det är jag som skriver.. Men i alla fall. Jag är jätte lycklig med min pojkvän, verkligen.. Men i fredags var jag otrogen, med den jag ALDRIG trodde jag skulle tända på. Jag har inte kunnat sova och min kille misstänker ingenting som tur är. Jag har ont i magen hela tiden och jag vet att han skulle dumpa mig samma sekund som jag berättar, därför tänker jag inte göra det. Jag och han ska ta med oss det här i graven. Ingen förutom han och jag vet, och jag var tvungen bara att få det ur mig. Usch, känner mig så äcklig.. Hatar det här. Hoppas att min pojkvän aldrig får reda på det. Fast om han hör något rykte kommer han endå aldrig tro på det för det har gått falska rykten om mig förut, för folk verkar vilka förstöra mellan oss, fast han har aldrig trott på ryktena som tur är. Tack för dom gamla ryktena, då kan man bara låtsas som om de e ett sånt rykte.. Hoppas bara jag kommer kunna bete mig normalt med min kille från o med nu. Har varit lite konstig sen det hände. BLÄÄÄ Fan vad hemsk jag är, jag som hatar otrohet och så är jag otrogen själv. Fattar inte hur jag kunde.. Må Gud förlåta mig och djävulen tycka att jag är patetisk. Tack för mig.

Kommentarer

 1. 1
  Judejavel

  Judejavel 1421 dagar sedan Permalink

  Ok, gillar du han så berättar du. Du fuckade up. Han behöver nt vara med en jävla hora ifall han inte vill. Bygg nt ditt förhållande på lögner och var ärlig. Du får svenskar att se ut som skit folk. Inte som att det är nog redan med alla blattar som tänder eld på skit, går med i IS och alla bögjävlar samt vänstern som djävlas med Ryssland. Nog är fan nog, väx upp ungjävlar. Tack för mig

 2. -1
  SimonU

  SimonU 1541 dagar sedan Permalink Visa / Göm

Vem röstade upp denna bikten

Vem röstade ner denna bikten

Om Biktme.se

Biktme.se är en webbsida som innehåller era synder, pinsamheter eller med andra ord bikter. Temat är humor men vi har bikter om allt mellan himmel och jord. Registrera dig idag för att dela med dig av dina egna hemligheter!

Senaste kommentarerna