3
Jag, min flickvän och några kompisar poppade lite E på en festival för att komma in i stämning. Var lite för starkt för mig för det slutade med att jag försökte övertyga kompisarna om vilken underbar kropp min flickvän har och att de skulle krama henne. Självklart gick de med på det eftersom de tyckte de var kul. Men det slutade inte där utan jag försökte övertyga dem vilket grymt ass hon har så när jag är lite innan peaken börjar dom för skojs skull klämma henne på rumpan efter att jag bett dem.

Jag peakar och märker att folk från ingenstans kommer fram och frågar vad vi håller på med. De säger att jag verkar vara givmild av mig och jag säger att om de vill får dem också. Så nu håller andra killar också på att ta min flickvän på rumpan. Efter ett tag försvinner de och vi går till scenen.

Snabbspola fram och jag och min flickvän kommer hem till vårt tält. Vi kryper in i det och direkt drar hon ner mina byxor för att suga. Medans hon suger pratar hon om hur hett det var att jag hade låtit dem andra ta på hennes rumpa. Jag frågade då vad som hade hänt egentligen och hon sa att alla kompisarna hade smekt henne på rumpan utanför jeansen medans hon låg på mage på luftmadrassen och att åtta andra killar hade kommit fram och gjort det samma när jag sa åt dem.

Vettefan vad jag ska tycka om det.

Kommentarer

Vem röstade upp denna bikten